Uusi toimitusjohtaja Vanajanlinna Groupin johtoon

Vanajanlinna Groupin hallitus on nimennyt uudeksi toimitusjohtajaksi Marko Majamäen. Hän on kokenut pitkänlinjan yritysjohdon konsultti sekä valmentaja ja on toiminut viimeksi johtotehtävissä Mercuri International Oy:ssä. Hänen vahvuutensa ovat johtaminen ja strategiatyö sekä myynti ja markkinointi  – Olemme iloisia, että saimme Markon mukaan edelleen kehittämään Vanajanlinna Groupin palveluja sekä vahvistamaan organisaation myynnillistä osaamista, toteaa Vanajanlinna Groupin hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo.

Majamäki seuraa työssään viimeiset 20 vuotta yhtiön toimitusjohtajana toiminutta osakasta Pekka Vihmaa. Hän tulee jatkamaan yhtiön osakkaana ja hallituksen jäsenenä sekä alueen kiinteistöyhtiön puheenjohtajana. – Toimitusjohtajana eri yrityksissä noin 30 vuotta on todella pitkä aika yhdelle miehelle. Nyt on aika siirtyä omistaja- ja hallitustyöskentelyyn sekä jakamaan keräytynyttä osaamista taustalle, sanoo Pekka Vihma uudesta asemastaan.

Vanajanlinna Groupin toiminnan kehitys on ollut positiivisen vilkasta varsinkin viimeisen puolen vuoden aikana. – Otan uuden pestin innostuneena vastaan. Toimiala on käyttäjän ominaisuudessa itselleni varsin tuttu, mutta edessä on paljon perehtymistä ja opittavaa. Vanajanlinna on alueena ja brändinä aivan poikkeuksellinen monellakin tapaa, joten tehdyn työn jatkaminen on minulle myös kunnia-asia, kertoo tuore yhtiön toimitusjohtaja Marko ”Maitsu” Majamäki.

Vanajanlinnassa eletään nyt kiireistä aikaa, sillä syyskauden yritystilaisuudet työllistävät ilahduttavasti sekä tuleva pikkujoulukausi on myynyt ennätyksellisesti ennakkoon.

Vanajanlinna Group

Suomalaisen hotelli- ja ravintolatoiminnan kärkiryhmää edustava Vanajanlinna Group tarjoaa luksustason palveluja korkeatasoisissa kohteissa eri puolella Suomea. Vanajanlinna Oy on perustettu vuonna 1998.

 

Vanajanlinna Groupiin kuuluvat:

Hotelli Vanajanlinna Hämeenlinnassa   www.vanajanlinna.fi

Linna Golf Hämeenlinnassa   www.linnagolf.fi

Levi Spirit Kittilässä   www.levispirit.fi

Mukkulan Kartano Lahdessa   www.mukkulankartano.fi

Metsänvartijan Tila Janakkalassa   www.metsanvartijantila.fi


Linkit:

Kuva Marko Majamäestä

Vanajanlinna Groupin kotisivut