Hämeenlinna Horror Weekend – kauhukaupunki herää eloon

Syyskuisena iltana hämärän laskiessa ilma tihenee ja Vanajavedeltä leijaileva usva kietoo Hämeenlinnan syleilyynsä. Silmäkulmissa vilahtavat varjot täyttävät koko kaupungin ja kaduilla hiipii hahmoja, joita et haluaisi kohdata yksin pimeällä umpikujalla…

Hämeenlinna Horror Weekend 28–29.9 on uusi, ainutlaatuinen tapahtumakonsepti, joka kerää hämeenlinnalaiset tekijät ja toimijat ympäri kaupunkia saman teeman alle koko viikonlopuksi. Kukaan meistä ei ole turvassa edes torilla, jossa kauhun hetket käynnistyvät perjantaina 28.9. klo 18 Raatihuoneentalon parvekkeelta kaikuvan synkän naurun saattelemana. Kauhistuttavaa tunnelmaa on luvassa aina illan pimeimmille tunneille saakka niin kauppakeskuksissa, kivijalkaliikkeissä, ravintoloissa, Hämeen linnalla, Vanajanlinnassa kuin uimahallillakin, jossa voit kohdata pelkosi ja hypätä myöhäisuinnille samaan altaaseen tappajahain kanssa. Perjantaina järjestetään myös jo 13. kerran Pimeän Kaupan Ilta kauhistuttavine hintoineen.

Lauantain päiväohjelma on tehty hirvittämään koko perhettä ja tunnelma tihenee aikuisten makuun sopivaksi yötä kohti. Vanajanlinna muuntuu kauhujen linnaksi Noora Karman johdolla

Tapahtuman traileri:

ja Verkatehtaalla hevimetalli-iltaa tahdittavat Pain Confessor & Anger Cell . Samana viikonloppuna järjestetään myös Aulanko Tattoo & Rock Weekend .

Viikonlopun ohjelma:

Perjantai 28.9.

18.00 Tapahtuman avaus Hämeenlinnan torilla Raatihuoneen edustalla
18-22 Hämeenlinnan keskustassa järjestetään Pimeän Kaupan Ilta jo 13. kerran yhteistyössä Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys Ry:n kanssa. Luvassa on kauhistuttavia hintoja ja teeman mukaista ohjelmaa kivijalkakaupoissa, Kauppapaikka Tavastilassa Sampo Marjomaan juontamana sekä Kauppakeskus Goodmanissa.
18.30 Kauhukierros, Hämeen Linna
19.00  Tavastia Trck Weekend ry:n upeat, tuunatut rekat näyttäytyvät Hämeenlinnan torilla
19.00 Kahvi mustana -dekkarin ensi-ilta Hämeenlinnan Teatterissa (Hercule Poirot ratkoo mysteerin nyt myös teatterissa!)
19-21 Hämeenlinnan uimahalli – koko perheelle suunnattua ”kauhua”
19.45 Kauhukierros, Hämeen Linna
21.00 Kauhukierros, Hämeen Linna
22.00 Mysteeri-kauhu, Bio Rex Hämeenlinna (Kauhuelokuva paljastuu katsojille vasta salissa)
21.30-23.00 Hämeenlinnan uimahalli – aikuisille suunnattua kauhua

22.00 Ohjelma siirtyy ravintoloihin ja yökerhoihin Ravintola Albertin Kellarissa teemabileet ”Kuolleet elokuvatähdet” sekä bändi Johanna B.D. The Gasoline Gays Bar Ravintola Skogsterin Rommikellarissa ”Kauhujen Kellari”

22.15 Kauhukierros, Hämeen Linna

 

Lauantai 29.9.

Ohjelmaa Kauppapaikka Tavastilassa ja Kauppakeskus Goodmanissa sekä osassa kivijalkakauppoja

13.00 Kahvi mustana -esitys Hämeenlinnan Teatterissa (Hercule Poirot ratkoo mysteerin nyt myös teatterissa!)
19.00 Kauhulinna-Kauhukartano goes Vanajanlinna! Noora Karma show, Vanajanlinna
19.00 Metallilauantai: Pain Confessor & Anger Cell, Verkatehdas
22.00 Kyrsyä-Tuftland Drive In -näytös Kantolan Tapahtumapuistossa
22.00 Ohjelma jatkuu ravintoloissa ja yökerhoissa Bar Ravintola Skogsterin Rommikellarissa ”Kauhujen Kellari”

Koko ohjelma löytyy täältä:

www.visithameenlinna.fi/horrorweekend