Rakastetun Topi Sorsakosken musiikki soi korkealla Sappeen huipulla ensi kesän ajan

Suursuosioon noussut On Kesäyö sai kantaesityksen 2013 Valkeakoskella, jonka jälkeen musikaali on nähty myös Vaasan Kaupunginteatterissa, kivuten teatterin historian eniten myyneeksi esitykseksi. Musikaalin on tähän mennessä käynyt katsomassa yli 60.000 katsojaa.

Topi Sorsakoski oli yksi Suomen ainutlaatuisimmista tulkitsijoista. Persoonallisella tyylillään suomalaisten sydämiin jäänyt Sorsakoski lauloi lukuisia legendaarisia kappaleita, joiden sanat ja miehen tulkinta ovat omiaan ilmentämään suomalaista sielunmaisemaa.

 

 

On Kesäyö -musikaalissa katsoja nousee tämän mieleenpainuvan hahmon kyytiin. Pitkä, hoikka kulkumies partoineen, pitkine hiuksineen ja stetsoneineen on ohjaksissa ja vie katsojaa hetken matkaa läpi elämäänsä. Kuvitteellisessa reissussa Olavi Virta matkakumppanina pysähdytään rikkinäisiin hetkiin ja rakkauden lumoihin. Lauletaan suomalaisten sydämiin juurtuneita ikivihreitä ja nauretaan hurtille huumorille.

 

 

Topi Sorsakosken roolissa nähdään sen ainoa oikea esittäjä Ilkka Koivula. Karismaattinen näyttelijä Ilkka Koivula tunnetaan useista kansainvälisistä ja kotimaisista elokuvarooleistaan, sekä teattereiden lavoilta vahvana esiintyjänä. Koivula on saanut Sorsakosken roolissa legendan eloon ennennäkemättömällä tavalla tulkiten hahmon eleet, äänen ja olemuksen täydellisesti. Naispäärooleissa lavalla loistavat Susanna Laine ja Mira Luoti. Susanna Laine on ilahduttanut vierailuillaan useilla teatterin lavoilla, sekä Paavilaisen ohjauksessa aiemmin mm. Hämeenlinnan Kaupunginteatterissa ja Valkeakoskella Villit Vuodet! -musikaalissa. Hän työskentelee myös suositun Puoli Seitsemän -ohjelman juontajana. Laulaja ja näyttelijä Mira Luoti on tehnyt useita musikaali- sekä elokuvarooleja ja ottanut haltuun Suomen suurimmat musiikkifestivaalilavat suositun PMMP-yhtyeen toisena solistina. Olavi Virran roolin hoitaa jälleen taitavasti Jani Koskinen, tuntien Olavin tarinan kuin omat taskunsa. Jani Koskinen on myös tuttu teattereiden lavoilta pitkänlinjan näyttelijänä ja vahvana laulajana useiden musikaalien päärooleissa.

Musikaalin koreografiasta vastaa Daniel Paul. Daniel Paul on tunnettu koreografioistaan erinäisiin tuotantoihin niin tv:ssä kuin teattereiden lavoilla.

Ensi-Ilta 3.7.2018 Sappeen Kesäteatterissa Pälkäneellä

Ohjaus & käsikirjoitus: Heikki Paavilainen

Kapellimestari: Jukka Hänninen

Näyttelijäkaarti:

Ilkka Koivula

Jani Koskinen

Susanna Laine

Mira Luoti

Mikko Huoviala

Teemu Alanen

Koreografi: Daniel Paul

Kapellimestari: Jukka Hänninen

Puvustus: Arja Sahno

Maskeerauksen suunnittelu: Pirjo Laihiala

Maskeeraus: Jenni Artimaa

Orkesteri: Jyrki Telilä, Teemu Broman, Miika Perkiö ja Jukka Hänninen

 

www.suomenkesateatteri.fi

 

Lipunmyynti: lippupalvelusta kautta maan, ryhmälipunmyynti numerosta 0400-810 710 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.