Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri teki yleisöennätyksensä

Tänä kesänä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähtiin musiikkinäytelmä SUKLAASYDÄN, joka välillä sateisistakin keleistä huolimatta houkutteli katsojia paikalle yleisöennätyksen verran. Kesäteatterin tiloissa myös muu tuotettu ohjelmasisältö kuten Stand Up -komediaillat, sekä kehitysvammaisille suunnattu suvaitsevaisuuskonsertti ”Tule sellaisena kuin olet” saivat paikalle yleisöä.

”Noin 12.500 katsojan yleisöennätys kertoo, ettei Suomen kesä tullut yllätyksenä Hämeenlinnan kesäteatterin kävijöille. Nauru raikasi ja tunnelma oli koko kesän loistava. Ensi vuodeksi tavoitteena on katettu katsomo, jolle on ehdoton tilaus. Ihmiset ovat äänestäneet jaloillaan teatterimme suhteen. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää 2018 ja tulemme edelleen tarjoamaan ”kansalle komediaa” mottomme mukaan.", iloitsee teatterinjohtaja Otto Kanerva

Kesällä 2018 Hämeenlinnassa nähdään Kaksi Puuta – musiikkikomedia Juha Tapion hiteillä maustettuna.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri tuo ensimmäistä kertaa Suomessa teatterilavalle näytelmän, jonka yhden pilarin eli musiikin takana seisoo rakastettu laulaja Juha Tapio jo julkaistulla musiikillaan. Näytelmässä kuultavat Juha Tapion hienot laulut johdattelevat katsojan syvemmälle näytelmän teemoihin ja tunteisiin. Lopputuloksena on kokonaisuus, jossa musiikki ja suuret tunteet sonnustautuvat komedian kaapuun. Tästä on seurauksena hersyvän hauska ja riemukkaasti ilotteleva komedia taattuun Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin tyyliin.

“Meno tulee olemaan samantyylistä kuin Suklaasydämessäkin. Kesäteatterin tehtävä on tarjota huumoria, hyvin laulettua musiikkia, romantiikkaa ja koskettavuutta. Suklaasydän on osoittanut tämän väitteen pitävän paikkansa. Uskon, että jos katsoja piti Suklaasydämestä, osuu Kaksi puuta samaan hermoon. Meillä jatkaa myös tuttu nelihenkinen orkesteri. ”, kertoo Otto Kanerva.

Kaksi Puuta – musiikkikomedian näyttelijäkaarti julkaistaan lehdistötilaisuudessa vuoden 2018 puolella. Luvassa on tuttuja kasvoja niin mikrofonin takaa, kameran edestä kuin teatterinlavoilta. Ensi-ilta on kesäkuussa 2018.

Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin poppoo kiittää ja kumartaa kuluneesta kesästä ja toivottaa kaikille oikein antoisaa talvikautta! Kesää 2018 kohti!

http://hukteatteri.fi/