Sanin, Anna Hanskin ja Annika Eklundin paluu yhteiselle estradille on suklaan makuinen, sydämen muotoinen ja kuulostaa upean nostalgiselta!

Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin kesän 2017 esitys, Otto Kanervan ja Osku Valveen kirjoittama Suklaasydän, kertoo musiikillisen tarinan raikkaaseen 60-lukulaiseen henkeen.

Huumorilla, nostalgialla ja romantiikalla höystetyn tarinan tähdittävät vahvaa naisenergiaa omaavat Anna Hanski, Sani ja Annika Eklund. Miehistä karismaa lavalle uskaltavat tuoda Juhani Laitala ja Otto Kanerva.

Mukana on luonnollisesti myös live-orkesteri, jota tähdittää Vain elämää -ohjelmasta tuttu kitaristi Peter Engberg sekä nyttemmin Hämeenlinnalaistunut Jay Lewis Gangin rumpali Jukka ”Frogley” Mänty-Sorvari. Perinteistä paikallista soittajavoimaa edustavat Kalle Penttilä ja Henri Savolainen. Musiikin sovitus on Lahden Kaupunginteatterin kapellimestari Antti Vauramon käsialaa.

Tanssiravintola Herttuan ja sen henkilökunnan ympärille rakentuvaan tarinaan liittyy paljon nostalgisia sävyjä. Mukana on aimo annos huumoria, mutta myös 60-luvun yhteiskunnallisia teemoja ”Siitä nousee ajatuksemme kuvata yhteishenkeä. Ihmiset alkavat vaikeuksien keskellä pitää toistensa puolta kaataakseen muurit ympäriltään. Mukana on esimerkiksi teemaa 60-luvun puutalojen purkumaniasta”, kertoo näytelmän käsikirjoittaja-ohjaaja-näyttelijä Otto Kanerva.

Suklaasydän -esityksessä kuullaan lukuisia lauluja perinteisten iskelmien ajalta. Esityksessä kuullaan mm. Pojat, Vippaa mulle viitonen, Pikku pikku bikinissä ja Valoa ikkunassa, unohtamatta Beatles-covereita tai iki-ihanaa nimikkokappaletta Suklaasydän.

”60-luvun musiikki edustaa minulle sitä perinteistä tapaa tehdä lauluja. Ne ovat rakenteeltaan aivan muuta kuin tämän päivän soittolistamusiikki. Musiikkia ei voitu vielä käsitellä nykyaikaisin teknisin keinoin ja siksi se on puhdasta ja kokonaista. Lauluissa on aito fiilis!”, Kanerva hehkuttaa.

 

Suklaasydän esitykset 29.6. – 12.8.2017 Hämeenlinnan Kaupunginpuistossa

www.hukteatteri.fi

Liput: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 409914 tai www.ticketmaster.fi