UMK:ssa menestynyt Lucy Was Driving julkaisee toisen albuminsa torstaina 17.4!

Lucy Was Driving on kolmekymppisten helsinkiläismiesten bändi, jonka musiikissa vahvat melodiat yhdistyvät rockin riehakkuuteen.  Bändin toinen albumi Rock & Science julkaistaan torstaina 17.4.

Kymmenen vuotta kestäneen uransa aikana Lucy Was Driving on ehtinyt olla monessa mukana. Heti perustamistaan seuraavana vuonna bändi herätti huomiota etenemällä semifinaalivaiheeseen MTV:n kansainvälisessä Nordic Unsigned -kilpailussa. Vastaavanlaista kunniaa yhtye sai osakseen paria vuotta myöhemmin, kun Noise.fi:n käyttäjät äänestivät Lucy Was Drivingin vuoden parhaaksi sainaamattomaksi bändiksi ja vuoden kuluttua City-lehden kokoama asiantuntijaraati mainitsi yhtyeen yhtenä mahdollisista tulevaisuuden suomalaisista menestyjistä. Lucy Was Drivingin musiikkia on noteerattu myös erinäisillä listoilla, kuten mm. 2010 julkaistu, Suomen virallisella Top 40 -listalla käväissyt debyyttialbumi “Lucy Was Driving“. Viimeksi LWD nähtiin Ylen Uuden Musiikin Kilpailuissa 2013, jolloin bändi selvitti tiensä finaaliin kahdeksan parhaan joukkoon. Musiikkiinsa vaikutteita niin amerikkalaisesta punkpopista kuin stadionrockistakin ammentanutta yhtyettä ohjelman tuomarit kehuivat tyylipuhtaaksi joukkueeksi ja ylistivät bändin energistä lavaesiintymistä.

Lucy Was Drivingin toinen albumi Rock & Science on pitkään kypsytelty paketti. “Vaikka moni sanoikin UMK:n jälkeen, että levy pitäisi julkaista vauhdilla, emme halunneet tehdä biisien suhteen kompromisseja. Me pärjättiin UMK:ssa nimenomaan hyvällä biisillä ja sen jälkeen rima oli aika korkealla.” sanoo bändin laulaja-kitaristi Otso Koskelo. Toisen levyn teemaksi nousee aika ja sen vääjäämätön kuluminen. “Mekään ei olla varsinaisesti enää teini-ikäisiä, joten on aika luontevaa, että tämä näkyy myös biisien sanoituksissa”, Otso sanoo ja jatkaa: “Taakse jäänyt aika voi olla joko sarja menetettyjä mahdollisuuksia tai polku, joka on tuonut juuri tähän pisteeseen – näkökulmasta riippuen. Yhtyeenä koemme tähänastisen matkamme olleen varsin kannustava ja toinen albumimme Rock & Science jälleen startti uusiin seikkailuihin.”

Lucy Was Driving:

Otso Koskelo: laulu ja kitara

Henri Kälvälä: kitara ja laulu

Janne Koukkula: basso

Juho Sandman: rummut

 

www.facebook.com/lucywasdriving

www.lucywasdriving.com