Muusikko Kikka Laitinen suomalaisen musiikin ja suomalaisen designin asialla

Hittitalo Kikka Laitinen Oy:n Suomalaisia rakkaustarinoita -tavaramerkille myönnettiin syksyllä 2013 Design from Finland -merkki: yritys on onnistunut yhdistämään menestyksekkäästi muotoilun ja musiikkibisneksen tuomalla markkinoille uudenlaisia tuotteita. Suomalaisia rakkaustarinoita Kikka Laitinen® -tuoteperheen musiikista vastaa säveltäjä Kikka Laitinen yhtyeineen ja muotoilusta Suomen muotoilusäätiön lahjakas nuori muotoilija Ville Korhonen. Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki myönnetään ainutlaatuiselle suomalaiselle muotoilulle, ja se kertoo yrityksen panostaneen edelläkävijänä suomalaiseen muotoiluun.

”Olin pitkään miettinyt voisiko musiikkia ja muotoilua yhdistää, ja miten. Olen suomalaisen designin ja osaamisen suuri ystävä: ihailen Eero Aarniota, Iittalan muotoilijoita, Anu Pentikiä ja monia, monia  muita. Uskon että kannattamalla suomalaisen luovan työn hedelmiä, käyttämällä nimenomaan kotimaista taidetta ja designia esim. lahjoina ja tuliaisina, pidämme Suomi-neidon pään pinnalla: luova talous työllistää suuren joukon ihmisiä myös välillisesti. Ideoimani Suomalaisia rakkaustarinoita -lahjatuoteperhe on tyylikäs liikelahja jonka kehtaa antaa vaikkapa ulkomaiselle arvovieraalle. Omalle presidenttiparille olenkin sellaisen jo antanut, ja kiitoksenkin siitä saanut.”

Kikka Laitinen on suomalainen lauluntekijä. Pitkä luova ura on tuottanut mm. 11 omaa levyä joista tuorein on menestynyt trilogia Suomalaisia rakkaustarinoita, sekä useita hittejä Suomen eturivin artisteille Paula Koivuniemestä Heidi Pakariseen. Musiikkialan naispuolinen pioneeri toimii yrityksensä Hittitalo Kikka Laitinen Oy toimitusjohtajana ja musiikin tekijänä. Yrityksen  päätoimialoina ovat ovat musiikki, musiikkituotteet, IPR sekä erilaiset luento- ja ohjelmapalvelut.

Tutustu Design From Finland Suomalaisia rakkaustarinoita –tuoteperheeseen http://kikkalaitinen.fi/index.html

Nämä ovat suomalaisia rakkaustarinoita.
Ne kertovat Sinusta ja minusta.
Kun meitä on rakastettu.
Kun meidät on hylätty.
Kun olemme olleet onnellisia.
Rakkaus on voimaa joka kantaa meitä.
Jakakaamme sitä empimättä.

Kikka Laitinen, suomalainen lauluntekijä