Blockfest jo lähes loppuunmyyty!

Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest on lähellä saavuttaa saman myyntimenestyksen, vaikka tapahtuman yleisökapasiteetti on noussut huomattavasti uuden Ratinanniemen festivaaliareenan myötä. Tampereella 17.-18. elokuuta järjestettävä hiphop-kulttuurille omistettu festivaali julkistaa nyt myös lopulliset artistikiinnityksensä.

Perjantaina estradilla tullaan näkemään genrerajoja rikkova ruotsalainen Lazee, joka on noussut lukuisille listoille ympäri Eurooppaa. Myrskyn lailla maailmaa valloittavan rap-artistin keikalla nähdään myös suomenruotsalainen yhteistyökumppani Redrama, jonka tuoreimpiin julkaisuihin kuuluu hittisingle “Kickstart”.

Lauantaina lavalle nousee huippusuositussa Kymppilinjassa vaikuttanut Janne Ordén, joka valmistelee tällä hetkellä tuottajakaksikko Millionaire Menin kanssa ensimmäistä sooloalbumiaan. Syksyllä julkaistavalta albumilta on lohkaistu tähän mennessä kaksi singleä, “Sadetta ja aurinkoo” ja “Sopusointu”.

Blockfestin lipuista on varattu nyt noin 80 prosenttia ja VIP-liput ovat jo ennakkoon loppuunmyyty. Osansa huikeaan suosioon ovat tehneet entistä kovemmat artistikiinnitykset, amerikkalaislegendojen Busta Rhymes ja Ice Cube johdolla. Estradilla esiintyy lisäksi koko kotimainen hiphopin tähtikaarti Jukka Pojasta aina Palefaceen ja Rähinä Live spektaakkeliin Fintelligensin johdolla.

Viimeisten artistikiinnitysten myötä tapahtuman ohjelma on kokonaisuudessaan valmis. Aikataulut ovat luettavissa Blockfestin verkkosivuilla osoitteessa www.blockfest.fi

Blockfestin kotisivut: www.blockfest.fi

Promokuvat: www.blockfest.fi/media

Liput: Lippupalvelu ja Tiketti