Piukat paikat -musikaali starttaa Valkeakosken kaupunginteatterin kevätkauden

Piukat paikat on epäilemättä yksi maailman hauskimmista musikaalikomedioista. Huippusuosittu musikaali perustuu Billy Wilderin ohjaamaan legendaariseen Hollywood -elokuvaan Some Like it Hot, jossa Marilyn Monroe loisti Sugar Kanen roolissa vuonna 1959. Elokuva on yksi suosituimmista kautta aikojen. Vuonna 19752 elokuvan pohjalta tehtiin Broadway-musikaali, josta tuli pian yksi esitetyimmistä ja hauskimmista musikaalikomedioista.

Työttömät muusikot Joe (Mika Kemppi) ja Jerry (Mikko Töyssy) joutuvat sattumalta gangstereiden välienselvittelyn silminnäkijöiksi ja pojille tulee kiire karistaa Chicagon pölyt jaloistaan. Sattumalta he saavat yllättävän työtarjouksen, joka veisi heidät pois gangstereiden silmistä aurinkoiseen Floridaan. Se kylläkin edellyttää, että he tekeytyvät naisiksi; Josephineksi ja Daphneksi. Sugar (Sari Hellsten) soittaa ukulelea naisorkesterissa, jonka jäseniksi Josephine ja Daphne liittyvät.

Luvassa on glitteriä ja glamouria, romantiikkaa, vauhdikasta musiikkia, laulua, tanssia sekä meheviä kommelluksia Floridan auringon alla.

Käy katsomassa musikaalin hykerryttäviä promokuvia Valkeakosken Kaupunginteatterin FB -sivuilla osoitteessa: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.267350639968737.57252.237038232999978&type=3


Ensi-ilta 20.1.2012 Valkeakosken kaupunginteatterissa.