Blues Brothers – musikaalikomedia Starttaa musiikkiteatteri Koitossa!

Hulvaton revyy, josta ei vauhtia, ja meneviä biisejä puutu!

Blues Brothers -nimisen kulttielokuvan innoittamana tehty musikaalikomedia valtaa Musiikkiteatteri Koiton. Luvassa on hulvaton revyy, josta ei vauhtia, hahmoja ja meneviä biisejä puutu! Tarina kertoo legendaarisesta Blues Brothers – veljeskaksikosta. Nunnien ylläpitämä lastenkoti on veroveloissa, ja jollei rahoja pian löydy, menee lastenkoti vasaran alle. Veljekset päättävät auttaa nunnia kasaamalla uudelleen bändinsä, ja siten kerätä rahat nunnakodille. Ja tämä ei todellakaan onnistu kommelluksitta…

Musikaalin pääosissa ovat tietysti itse Blues-veljekset, joita esittävät Petja Lähde ja Tatu Siivonen. Soul-diivan roolissa nähdään viime vuoden Iskelmä-Finlandia -voittaja sekä Tanssii tähtien kanssa –kisaaja Laura Voutilainen.

Blues Brothers Bandin kapellimestarina toimii Juha Heikkilä. Esityksen sovituksesta vastaa taiteellinen johtaja Katariina Leino, ja ohjauksesta Otto Kanerva. Koreografian laatii Laura Voutilaisen kanssa Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa hurmannut Marko Keränen. Musiikkina kuullaan 1950-, 60-, ja 70-lukujen blues-, ja soul-hittejä. Mukana on ”Gimme some lovin”, ”Everybody need somebody”, ”Think”, “Rawhide” ja monet muut kappaleet.

Ensi-ilta Musiikkiteatteri Koitossa 19.10.2011