Emma-ehdokkuuksien Jonna tekee comebackin!

Lukuisia Emma-ehdokkuuksiakin kerännyt Jonna tekee comebackin NYT!

Jonnan historia suomenkielistä musiikkia julkaisseena artistina kattaa lukuisia radiohittejä emma-ehdokkuuksineen. Aiempia tunnettuja julkaisuja ovat mm. kolme suomenkielistä albumia Sony Musicin kanssa (Kaksnolla 2003, Kasvot vedessä 2004, Lähempänä totuutta 2006). Listahittejä uran varrelta löytyy mm. kappaleista: “Tyytyväinen”, “Sateen jälkeen”, Elastisen kanssa tehty “Ei heru”, sekä “Liiku” niminen biisi Cheekin kanssa.

Jonna on pitänyt hiljaiseloa viime vuodet valmistellessaan Los Angelesissa englanninkielistä debyyttiään. Haettuaan uusia vaikutteita ja tarinoita musiikkiinsa Enkelten kaupungista, Jonna palasi (2009) takaisin Suomeen tekemään neljättä pitkäsoittoaan. Neljännen pitkäsoiton ensimmäinen singlelohkaisu oli suomen euroviisukarsinnoissakin kiitettävää palautetta saanut Puppets. Toinen singlejulkaisu on kesäfiilistä nostattava Simple Life.

Simple Life. Jo nimi kertonee, että kappaleen teema kulkee kesämielentilassa. Simple Life – biisin sanat ovat omiaan kuvaamaan suomalaisen sielunmaisemaa ennen ja jälkeen lomien. Simple Life tanssittaa mökkibileissä ja kaupungin terasseilla, availee autossa äänijänteitä matkalla sinne jonnekkin missä loma alkaa ja kesän 2011 muistot luodaan.

Jotta laiturinnokassa, tai vaikka kotikaupungn puistossa ei aika kävisi helteiden keskellä liian tylsäksi on Jonnan kuulijoille luvassa jotain ihan uutta! Jonna Game: City Invaders! Tsekkaa, koita, ihastu ja koukutu peliin osoitteessa: www.jonna.fi.