Grand Arena Ball Hartwall Areenalla tammikuussa 2022!

Viihteen monitaituri ja Tanssii Tähtien Kanssa tv-ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg järjestää yrityksensä Elevent Group Oy:n kautta Hartwall Areenalla Suomen suurimmat tanssiaiset tammikuussa 2022. 

”Pitkä koronarajoitusten aika on jättänyt meihin kaikkiin kaipuun yhdessä olemiseen. Haluamme tarjota mahdollisuuden juhlistaa koronasta selviytymistä, kiinnekohdan tulevaisuuteen sekä tietysti mahdollisuuden päästä tanssimaan” kertoo Helena Ahti-Hallberg. ”Kuinka usein meillä on mahdollisuus pukeutua juhlavasti ja lähteä tanssimaan ison orkesterin tahtiin? Haluamme, että tällainen ikimuistoinen kokemus on kaikkien ulottuvilla” hän jatkaa.

15.1.2022 Hartwall Areenan areenataso muuntuu tanssiparketiksi, jolla suuren orkesterin ja usean tähtiartistin viihdyttämänä tanssimaan pääsee 3000 vierasta.  Illan Orkesterina toimii Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla musiikista vastaava Kaartin Soittokunta. Tapahtuman upeat tähtiesiintyjät sekä juontajat julkaistaan tämän kesän ja syksyn aikana. Tanssiaislipun hinta on alkaen 39,00 € käsittelykuluineen. Tapahtumaan on myynnissä myös kolme erilaista VIP-pakettia ja tarjolla on myös mahdollisuus erikoishintaiseen majoitukseen Sokos Hotel Triplassa. Illallistarjoilut alkavat kello 17.00, ovet punaiselle matolle aukenevat kello 19.00 ja tanssiaiset alkavat kello 20.00. Lipunmyynti alkaa maanantaina 3.5.2021 kello 9.00 Ticketmasterin verkkosivulla sekä myyntipisteissä. Tapahtuman pukukoodi on tumma puku ja tapahtuma on ikärajaltaan K-18.

”Kotimainen tanssikulttuuri ansaitsee oman juhlansa, jolloin musiikki ja tanssi ovat pääosassa. En keksi mitään ihanampaa ajatusta juuri nyt, kuin miettiä millaisen juhlamekon itselleni valitsen ja ketä pääsen tanssiaisissa tapaamaan” hymyilee Helena. ”Tanssiaiskulttuuri on Suomesta kadonnut kokonaan ja nyt jos koskaan on tällaiselle juhlalle tilausta!”.

Tapahtuman tuotannosta vastaa tapahtuma- ja ohjelmatoimisto Elevent Group Oy. Tapahtuman kotisivuilta löytyy tarkemmat tiedot aikatauluista ja esiintyjistä tulevat löytymään tapahtuman kotisivuilta www.grandarenaball.fi ja sosiaalisesta mediasta FB/IG @grandarenaball


Valokuvat sekä videot lehdistökäyttöön (kuvaaja Mikke Pöyhönen Photography, editointi Markkinointipalvelu Diverse): https://drive.google.com/drive/folders/1H-cOa6lMF9I80yJVrxxoJlzZ3o5GvbD1?usp=sharing

Tapahtuman tiedotus ja haastattelut:

Myy-Promotion, Myy Honkanen 040 574 3577 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yleisinfo tapahtumasta:

Elevent Group Oy, Tero Laakso 050 329 6041 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.