Mahdoton rakkaus -esitys ja Tanssien Tähtiin -tanssishow kiertueelle 2023

”Tanssien Tähtiin Show tuo lavalle tv:stä tutut ammattitanssijat ja Mahdoton Rakkaus kirjoittaa uuden luvun suomalaiseen tangomaisemaan esityksemme myötä” kertoo Elevent Group Oy:n toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. ”Olen hyvin innoissani päästessäni esittelemään nämä uudet tuotantomme”, hän jatkaa.

Tanssien Tähtiin Show teki ensimmäisen kiertueen 2019, jolloin esityksen näki yli 10000 katsojaa. Nyt kiertueelle lähtevä uusi esitys tuo lavalle uudistetun tanssijaryhmän, lavalla nähdään Sami Helenius, Saana Akiola, Matti Puro, Jutta Helenius, Anssi Heikkilä, Ansku Bergström, Emil Hallberg, Claudia Ketonen, Jurijs Trosenko ja Kia Lehmuskoski.

Uuden esityksen voi tiivistää lauseeseen ”Uskon tanssin voimaan Toivon elementtinä tiellä Rakkauteen”. Esityksen tuotannosta vastaa Elevent Group Oy ja tuottajana toimii Tero Laakso. Esityksen ohjauksesta ja dramaturgiasta vastaa Sari Siikander ja Helena Ahti-Hallberg puvustuksesta. Esityksen koreografioista vastaavat tanssijat. Esityksen kesto on noin 65 minuuttia ja kiertueen ensi-ilta on 3.3.2023 Espoossa. Kiertue kattaa yhteensä 19 kaupunkia ja viimeinen esitys on 31.3.2023 Hämeenlinnassa.

Mahdoton rakkaus -esitys tuo lavalle tangon monet eri kasvot. Tangomusiikkiin ja -tanssiin perustuva esitys tuo esille kotimaista uutta tangomusiikkia sekä tangotanssin monet eri muodot.

”Tangolla on Suomessa vahvat perinteet. On upeaa, että tangomusiikki ja – tanssi pääsevät esille koko loistossaan tämän esityksen myötä” kertoo ohjaaja Sari Siikander. ”Mahdoton rakkaus kertoo rakastumisen ihanuudesta ja vaikeudesta, sydänsuruista ja onnesta upean musiikin siivittämänä” hän jatkaa.

Esityksen nimikkokappaleen ”Mahdoton Rakkaus” on säveltänyt Minna Miettinen ja sanoittanut Taina Laane. Ohjauksesta vastaa Sari Siikander, käsikirjoituksesta Taina West ja musiikin sovituksista Jasse Varpama. Esityksen ensi-ilta on kesällä 2023, jonka jälkeen esitys lähtee kiertämään kotimaisia teattereita. Lavalla nähdään laulajat Petri Hervanto, Tiina Räsänen, Aki Samuli ja Heta Halonen sekä tanssijat Sami ja Jutta Helenius sekä Nina Krook ja Alejandro Marce Herlan. Heidän lisäkseen mukana on säestäjät. Baarimikon esittäjä julkaistaan castingin jälkeen.

Esityksen ensi-ilta ja lokaatio julkaistaan alkuvuonna 2023

 

www.elevent.fi

Kiertueaikataulu Tanssien tähtiin -show: www.tanssientahtiin.fi

Lisäinfoa Mahdoton rakkaus: www.mahdotonrakkaus.fi

Facebook: Mahdoton rakkaus

Facebook: Tanssien Tähtiin Show

IG: @mahdotonrakkaus

IG: @tanssientahtiin