Suomen ammattitanssijoiden tähtikaartin kauan odotetulle kiertueelle lisänäytöksiä

Tanssien Tähtiin -Show’n ensimmäinen kiertue nähtiin vuonna 2019, jolloin esityksen näki yli 10 000 katsojaa.

Ammattitanssijoiden esittämä uusi show saa ensi-iltansa 3.3.2023 Espoossa. Kiertue kattaa yhteensä 19 kaupunkia ja viimeinen esitys on 31.3.2023 Hämeenlinnassa. ”Olen iloinen, että Elevent Group voi mahdollistaa näille upeille tanssijoille mahdollisuuden loistaa omassa showkokonaisuudessaan teatterikiertueella” iloitsee Elevent Group Oy:n toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg.

Maaliskuussa 2023 kiertueelle lähtevä esitys tuo lavalle uudistetun tanssijaryhmän. Lavalla tullaan näkemään Suomen ammattitanssijoiden tähtikaartista Sami Helenius, Saana Akiola, Matti Puro, Jutta Helenius, Anssi Heikkilä, Ansku Bergström, Emil Hallberg, Claudia Ketonen, Jurijs Trosenko ja Kia Lehmuskoski. ”Uuden esityksen voi tiivistää lauseeseen; Uskon tanssin voimaan Toivon elementtinä tiellä Rakkauteen” - kommentoi esityksen ohjauksesta ja dramaturgiasta vastaava tunnettu näyttelijä ja ohjaaja Sari Siikander. Esityksen tuotannosta vastaa Elevent Group Oy ja tuottajana toimii Tero Laakso ja Helena Ahti-Hallberg vastaa puvustuksesta. Esityksen koreografioista vastaavat tanssijat. Esityksen kesto on noin 65 minuuttia.

”Lippujen ennakkomyynti on lähtenyt hyvin liikkeelle, Turun kaupunginteatteriin avattiin jo lisänäytös myyntiin” kertoo Helena Ahti-Hallberg tyytyväisenä. ”Liput kannattaa ostaa ajoissa, viime kiertueella moni esitys myytiin loppuun eikä kaikkialle välttämättä saada lisänäytöstä järjestymään” hän muistuttaa. ”Toivomme, että tämä teatterielämys tuo ripauksen glamouria arkeen ja antaa mahdollisuuden unohtaa maailman huolet hetkeksi aikaa” Helena jatkaa.

 

Kuvia median käyttöön: https://drive.google.com/drive/folders/141Ul0pr_KFV00fkPkhXTjlxUOEvJi8gq?usp=sharing

 

Lipunmyynti tapahtuu joko Lippupisteen, Ticketmasterin tai Tiketin kautta. Kiertueen aikataulu sekä linkit lipunmyyntiin löytyvät kiertueen sivulta www.tanssientahtiin.fi

Kiertueen valmistumista voi seurata sosiaalisessa mediassa FB @tanssientahtiinshow tai IG @tanssientahtiin

 

Tiedotus ja haastattelut: Myy Honkanen, Myy-promotion 040 574 3577, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotanto:  Elevent Group Oy,  Tero Laakso, 050 329 6041, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.