Viikinsaari SummerVibes tuo kesän tullessaan.

Viikinsaaressa vietetään lauantaina 8.6.2024 SummerVibes -hyvinvointitapahtumaa jo kolmatta kertaa.

Viime vuoden festivaali keräsi satoja innokkaita juhlijoita Viikinsaareen viettämään elämyksellistä päivää ja vauhdikasta iltajuhlaa. Tampereen tapahtumakesä on saanut vihdoinkin aivan erilaisen kiintotähden.

 

– Tampere on yksi Suomen elinvoimaisimmista kaupungeista. Kaupunki on täynnä hyvinvoinnistaan kiinnostuneita ihmisiä, mutta kaupungista puuttui täysin hyvinvointitapahtuma, kertoo Karita Aaltonen, joka on yksi SummerVibes -tapahtuman tuottajista.

Karita Aaltonen tempautui itse mukaan hyvinvointialalle oman sairautensa myötä. Karita parantui parantumattomaksi diagnosoidusta aivosyövästä. Nyt hänen missionaan on elää täysillä jokainen päivä ja jakaa kokemuksiaan muille. Seuraavana hän toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa vierailla Mount Everestin Base Campillä, josta hän palaa Suomeen toukokuun alussa. Elämysmatkaa voikin seurata mm. SummerVibesin instagramissa: @viikinsaarisummervibes.

– Ymmärsin itse terveyden merkityksen vasta kun se vietiin minulta pois, kertoo Karita.

Karita Aaltonen, Johanna Hautasaari ja Harri Virtanen saivat idean Tamperelaisesta hyvinvointitapahtumasta Laukontorilla kahvitellessaan ja huomatessaan Hopealinjojen laivat.

– Hyvin nopeasti ymmärsimme, että Tampereella on aivan täydellinen paikka hyvinvointitapahtumalle ja se on Viikinsaari. Viikinsaaressa on upea luonto ja se on kaukana keskustan melusta. Halusimme tarjota hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille täydellisen päivän omassa ”hyvinvointikuplassa”, kauniissa saaressa, lyhyen laivamatkan päässä.

– Kyseessä on lisäksi ennen kaikkea tamperelainen hyvinvointitapahtuma. Se tarkoittaa sitä, että tapahtumaan kuuluu ehdottomasti livemusiikki ja iltajuhlat. Haluamme, että kaikki osallistujat palkitsevat itsensä upean päivän päätteeksi musiikilla ja vaikkapa lasillisella skumppaa, kertoo Karita.

Tapahtumaan ovat tervetulleita aivan kaikki hyvinvoinnista, luonnosta ja hyvästä fiiliksestä kiinnostuneet ihmiset. Tarjolla on esim. joogatunteja aloittelijoille ja edistyneimmille, workshoppeja, hyvinvointiluentoja ja stressitöntä kesästä nautiskelua. Ennen kaikkea festivaali tarjoaa yhdessäoloa, energiaa ja iloista kesän avausta. Juhlia voi monella tavalla ja Viikinsaari SummerVibes on tarkoitettu aivan kaikille.

Työpajoja ja hyvinvointiluentoja on vetämässä joukko alan valovoimaisia tähtiä. Tommy Hellsten, Teemu Syrjälä, Katja Frange, Heidi Emilia, Noora Kulmala, Joona Niemi ja Sanna Kämäräinen. Mukana tänä vuonna on kattaus maamme eturivin näyttelijöitä mm. Antti Launonen, Ronja Alatalo, Maria Skaffari ja upea Satu Silvo. Hieman toisenlaista näkökulmaa tänä vuonna tarjoaa Anitta ”Iso A” Aaltonen, joka raottaa omassa workshopissaan ovea komiikan saloihin.

Hyvinvointipäivä huipentuu livemusiikkia tarjoavaan iltajuhlaan, jossa esiintyy mm. Tuure Kilpeläinen ja Niina Annika. Iltajuhlan päättää Summer Night Party, jossa yleisöä tanssittaa DJ Probaker. Hyvinvointiteemaan liittyy olennaisesti rakkaus, joten iltajuhlassa on tarjolla myös sinkkuterassi.

 

Lisäinfoa ohjelmasta ja aikatauluista: www.summervibes.fi

Instagram: @viikinsaarisummervibes

Facebook: Viikinsaari SummerVibes

 

Julkaisuvapaita kuvia tapahtumasta löytyy Kuva credit Mia Järvisalo (mainittava): https://hopealinjat.pixieset.com/viikinsaarisummervibes/lehdistokuvat2024/