Uusi tapahtumapaikka avautuu – tervetuloa EleventLIVE palveluun!

Koronaviruspandemia on vaikuttanut suuresti myös kotimaiseen viihdetarjontaan ja esiintymisten peruuntumiset ovat herättäneet runsasta keskustelua siitä, miten esiintyjät ja tapahtumapaikat selviävät tästä poikkeuksellisesta ajanjaksosta. Nykytilanne pakottaa kehittämään uusia ideoita ja striimaus on muodostunut yhdeksi toimivaksi muodoksi.

”Hallituksen linjauksen mukaan yli kymmenen hengen kokoontumiset ovat tällä hetkellä kiellettyjä, joten tilanne esiintyville taiteilijoille vaatii uusia ideoita ilostuttaa taiteellaan suomen kansaa” - kommentoi Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. ”Tämä kevät on sekä esiintyjille, esiintymispaikoille että ohjelma- ja tapahtumatoimistoille todella raskas. ” -Helena jatkaa. ”Tyhjentynyt keikka- ja tuotantokalenteri on pakottanut meidätkin olemaan luovia ja tuntuu hienolta, että olemme tällaisella aikataululla saaneet aikaiseksi jotain, joka mahdollistaa esiintyjille edes pienen työskentelymahdollisuuden” iloitsee Helena Ahti-Hallberg.

Eleventlive.fi on online palvelu, jossa tarjotaan erilaisia teatteri-, musiikki- ja viihde-esityksiä live striimauksen kautta – tanssia unohtamatta! Esitykset ovat katsottavissa ainoastaan sen aikaa, kun ohjelma on meneillään – aivan kuten normaalistikin teatterissa tai ravintolassa. Esitykseen myydään liput nettipalvelun kautta ja ohjelman pääsee nauttimaan, vaikka kotisohvalla maaten!

Ohjelmatarjonta tarkentuu lähipäivien aikana, samoin ensimmäinen ohjelmapäivä. ”Sisältöä kootaan parhaillaan ja se tulee olemaan kooste tanssitunteja, luentoja, konsertteja, teatteriesityksiä ja showelämyksiä” kertoo projektin tuottaja Tero Laakso Elevent Group Oy:stä. ”Pyrimme koostamaan monipuolisen ohjelmiston ja pyrimme toki ottamaan huomioon myös toiveita. Tarjonnassa on mm Helena Ahti-Hallbergin tanssitunteja, Tatu Sinisalon bändikeikka, Anna Inginmaan jazzkeikka, Jenni Janakan Röyhkeyskoulu: Kuka mun päässä puhuu? -teatteriesitys sekä Marko Vainion Divet show – Karanteenikabaree”, kertoo Laakso. ”Käymme parhaillaan useiden eri esiintyjien kanssa neuvotteluita ja toivomme, että saamme piakkoin julkistettua ainakin alustavan ohjelmasisällön sekä ensimmäisen esityspäivän”. ”Paljon on suunnitelmia, kun vauhtiin päästiin. Tämä tilanne laittoi meidät aikaistamaan suunnitelmiamme nettitoiminnan suhteen ja toivottavasti tanssi sekä viihde auttavat jaksamaan tänä raskaana aikana, yhdessä tästä selvitään!” Helena Ahti-Hallberg toteaa.

 

Lisätiedot sekä haastattelut:

Tero Laakso, tuottaja
Elevent Group Oy
050 329 6041
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kuvia mediakäyttöön:

https://www.dropbox.com/sh/a4yxgihmuopnaap/AADP9SB3GBHCNZpYUtj_Y7qTa?dl=0

 

Palvelun osoite:

www.eleventlive.fi