Tanssien Tähtiin Show uudelle kiertueelle keväällä 2021

Tanssii Tähtien Kanssa -TV-ohjelmasta tutut ammattitanssijat pääsivät vuonna 2019 ensimmäistä kertaa teattereiden lavoille yhteisellä show’llaan.

Monen vuoden odotus palkittiin huikealla show’lla, tällaista esitystä ei ole aiemmin suomessa tehty ja on upeaa, että meillä on mahdollisuus lähteä jälleen kiertämään. Idea kiertueeseen lähti 2018 Tanssii Tähtien Kanssa- kauden lopulla, kun tanssijat halusivat jatkaa yhteistyötään. Englannissa ja Yhdysvalloissa tällainen kiertue toteutetaan joka kauden päätteeksi. Olemme Elevent Groupissa todella ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan näille upeille ammattitanssijoille mahdollisuuden loistaa lavalla oman show’n myötä”, iloitsee Helena Ahti-Hallberg.

Tanssien Tähtiin Show`n suunnittelusta vastaa tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa. Helena Ahti-Hallberg on vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Ensimmäisen kiertueen esitykset olivat melkein kaikki loppuunmyytyjä ja uuden show’n aikataulut on jo saanut kovasti kyselyjä kentältä. ”Keväällä maalis-huhtikuun aikana tanssijat kiertävät uuden show’n kanssa hurjat 21 kaupunkia”, kertoo tuottaja Tero Laakso Elevent Groupista.

Uusi Tanssien Tähtiin show rakentuu kolmesta selkeästi erilaisesta osasta, joiden aikana päästään näkemään huikeita ryhmänumeroita ja nauttimaan pukuloistosta. ”Show koostuu toisella tulemisellaan kolmen osion kokonaisuudesta, joissa paritanssi tuodaan lavalle monella eri kulmalla. On ne perinteiset kuumat lattarirytmit sekä upean glamoröösit vakiot mutta myös paljon muuta. ”Tanssijat heittäytyvät esitykseen ihan uudella tavalla, tällä kertaa myös yleisö pääsee mukaan illan kulkuun... Se että miten, jää nähtäväksi” - vinkkaa show’n ohjauksesta vastaava ammattitanssija Marko Keränen.

Tanssien Tähtiin Show -2021 kiertueella mukana nähdään suomen tämän hetken tunnetuimmat ammattitanssijat: Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus.

Esitysten lipunmyynti alkaa 6.11.2020. Ensimmäinen esitys on 3.3. Espoossa Sellosalissa ja sen jälkeen show kiertää yli kahdessakymmenessä kaupungissa. Kaikki esityspaikkakunnat, esityspäivät ja lipunmyyntitiedot löytyvät kiertueen sivuilta: www.tanssientahtiin.fi sekä kiertueen Facebookista @tanssientahtiinshow tai Instagramista @tanssientahtiin

Kiertueen promokuvia median käyttöön (kuvaajan nimi mainittava käytön yhteydessä: Mikke Pöyhönen)
Kiertueen trailerit myös median käyttöön (kuvaajan nimi mainittava käytön yhteydessä: Janne Talasma)
https://www.dropbox.com/sh/eud7xfsq2i2q4b5/AABpx-xg19I18oiHRvqJ2BA7a?dl=0

Tiedotus ja haastattelut: Myy-Promotion, Myy Honkanen 040 574 3577, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kiertueen lisäinfo: Elevent Group, Tero Laakso 050 329 6041, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tanssien Tähtiin show -kiertue 2021

3.3. Espoo, Sellosali ENSI-ILTA
5.3. Hämeenlinna, Verkatehdas
6.3. Lahti, Sibelius-talo
8.3. Tampere, Pakkahuone
9.3. Järvenpää, Järvenpää-talo
10.3. Lohja, Laurentiussali
15.3. Varkaus, Warkaus-sali
16.3. Kajaani, Kaukametsän sali
17.3. Oulu, Kaupunginteatteri
18.3. Kokkola, Snellman-sali
22.3. Turku, Kaupunginteatteri
23.3. Pori, Promenadi-sali
24.3. Salo, Teatteri Provinssi
25.3. Jyväskylä, Paviljonki
26.3. Vantaa, Martinus-sali
27.3. Hyvinkää, Hyvinkää-sali
7.4. Kotka, Kaupunginteatteri
8.4. Kuopio, Kaupunginteatteri
9.4. Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli
10.4. Lappeenranta, Kaupunginteatteri
13.4. Helsinki, Savoy-teatteri