Tanssien Tähtiin Show uudelle kiertueelle keväällä 2021

Tanssii Tähtien Kanssa -TV-ohjelmasta tutut ammattitanssijat pääsivät vuonna 2019 ensimmäistä kertaa teattereiden lavoille yhteisellä show’llaan.

Lue lisää...

Suomen Kesäteatterin Aira -musikaali sekä Tango D’amore musikaali siirtyvät kesälle 2021

Suureksi suruksemme joudumme ilmoittamaan, että Suomen Kesäteatteri siirtää molemmat musikaalituotannot kesälle 2021 vallitsevan pandemian ja poikkeustilanteen vuoksi.

Lue lisää...

Uusi tapahtumapaikka avautuu – tervetuloa EleventLIVE palveluun!

Koronaviruspandemia on vaikuttanut suuresti myös kotimaiseen viihdetarjontaan ja esiintymisten peruuntumiset ovat herättäneet runsasta keskustelua siitä, miten esiintyjät ja tapahtumapaikat selviävät tästä poikkeuksellisesta ajanjaksosta. Nykytilanne pakottaa kehittämään uusia ideoita ja striimaus on muodostunut yhdeksi toimivaksi muodoksi.

Lue lisää...

Röyhkeyskoulusta ja Himocastista tunnetun Asennemuijan Jenni Janakan teatterikiertue Kuka Mun päässä puhuu? starttaa maaliskuussa

Ei me edes tajuta, ketkä kaikki meidän mielessä mielipiteitä huutelee!

“Ihminen on siitä veijari, että se mielessään kehittelee toisten ihmisten mielipiteitä ja sitten antaa niiden keksittyjen mielipiteiden vaikuttaa omaan käyttäytymiseen” – Janakka naureskelee. Idea esitykselle Röyhkeyskoulu: Kuka mun päässä puhuu? kumpuaa niistä pään sisäisistä keskusteluista, mitä meistä jokainen käy. Läheisistä ihmisistä, työkavereista ja tutuista mieleemme jää eräänlainen komenttigeneraattori, jotka sylkevät toimintaamme vaikuttavia lauseita. Eivätkä kommentit ole sama kuin näiden ihmisten oikeat näkemykset, vaan ne ovat vain meidän luulojamme.

Lue lisää...