Kesäteatterin lumoa ja musiikin nostalgiaa

Suomen Kesäteatteri on ammattiteatteri, joka hurmaa vuosittain yleisöä esityksillään Valkeakoskella sekä Sappeessa Pälkäneellä. Valkeakosken näyttämön järvimiljöötä on sanottu ”valtakunnan kauneimmaksi kesäteatteriksi ” ja Sappeenvuoren jylhää luonnon ympäröivää tunnelmaa on puolestaan kehuttu aidoksi ja tunnelmalliseksi taiteen paikaksi. Kesällä 2023 Suomen Kesäteatterin produktiot ovat ylistystä suomalaiselle kulttuurille ja musiikille.

Lue lisää...

Mahdoton rakkaus -esitys ja Tanssien Tähtiin -tanssishow kiertueelle 2023

”Tanssien Tähtiin Show tuo lavalle tv:stä tutut ammattitanssijat ja Mahdoton Rakkaus kirjoittaa uuden luvun suomalaiseen tangomaisemaan esityksemme myötä” kertoo Elevent Group Oy:n toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. ”Olen hyvin innoissani päästessäni esittelemään nämä uudet tuotantomme”, hän jatkaa.

Lue lisää...

Taitoluisteluelokuva Free Skate saa kansainvälisen ensi-iltansa Kanadassa

Ajankohtainen elokuva tulee Suomessa elokuvateattereihin 21.10.2022.

Lue lisää...

Free Skate -taitoluisteluelokuvan oikeudet myyty Pohjois-Amerikkaan

Ajankohtaisessa elokuvassa lupaava taitoluistelija loikkaa Venäjältä Suomeen paetakseen epäinhimillisiä olosuhteitaan.

Lue lisää...

Urbaanit lavantanssifestivaalit Helsingin Suvilahdessa 15.-16.7.2022

Tulevan tanssikesän uutuus tuo Helsingin Suvilahteen lavatanssit! Perinteiset tutut tanssit ja rytmit saavat uudenlaisen tunnelman, kun Suvilahden rouhea alue antaa raamit heinäkuussa uudenlaiselle, aikuiseen makuun suunnitellulle tapahtumakokonaisuudelle.

Lue lisää...

Tango D’amore - Musikaali Eino Grönin elämästä 7.7.2022

Sappeen kesäteatterin kaikissa esityksissä lavalla on myös maestro itse.

Laulajalegenda Eino Grönistä voi sanoa, ”sä kuulut päivään jokaiseen, sä kuulut aamuun ja iltaan”. Hänen uransa on jatkunut jo kahdeksalla vuosikymmenellä aina 50-luvulta alkaen. Suomen kansan tuntema samettinen ääni soi edelleen.

Lue lisää...

Vihdoinkin Aira - musikaali Aira Samulinin elämästä 16.6.2022

Elämänvoimaa, sitkoa, ja tietenkin tanssia!

Tanssitaiteilija, discotanssin äiti,  Aira Samulin on tanssittanut Suomen kansaa jo kahdeksalla vuosikymmenellä. Menestyksekäs ura muodin ja viihteen parissa on vienyt häntä ympäri maailmaa etsimään sitä, mikä on uutta ja kiinnostavaa.

Lue lisää...

Free Skate -taitoluisteluelokuvan ensi-ilta siirtyy syksyyn

Elokuvan ensi-ilta siirtyy neljättä kertaa pandemian ja elokuvateattereita koskevien rajoitusten vuoksi

Lue lisää...

Tanssien Tähtiin Show - kiertue peruuntuu

Tanssien Tähtiin Show’n uuden kiertueen ensi-ilta piti olla 4.2.2022 Espoon Sellosalissa, josta oli tarkoitus startata yli 20 kaupunkia kattava kiertue. Vallitseva koronatilanne rajoituksineen estää sekä harjoittelun että vaikuttaa lipunmyyntiin ja esitysten toteutusvarmuuteen.

Lue lisää...